Volledig scherm
PREMIUM
Rob Elferink (links) bij de Doesburgsedijk samen met eigenaar Xiang wei Shi van Chinees restaurant Mijn Vriend, die hem steunt bij zijn strijd voor het openhouden van de Doesburgsedijk. © Marc Pluim

Geen twijfel over sluiting Doesburgerdijk: 'We zijn hier al jaren mee bezig'

DE STEEG - De Doesburgsedijk in Dieren openhouden, daar voelen burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden helemaal niets voor. Verkeerswethouder Dorus Klomberg (D66) liet daar dinsdagavond geen twijfel over bestaan. ,,We doen niet zo maar iets. We zijn hier jaren mee bezig."

Dierenaar Rob Elferink wil de Doesburgseweg juist openhouden voor verkeer en probeert dat via een burgerinitiatief voor elkaar te krijgen. 

Hij rijdt er zo fijn overheen, voor de inwoners van Dieren-Zuid is het belangrijk, zeker voor het bedrijfsleven, aldus Elferink. Het burgerinitiatief werd dinsdagavond besproken in het gemeentehuis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.