Volledig scherm
PREMIUM
Ilse Ellmer en Kees Mak in het Velps Geologisch Museum. © Gerard Burgers

Geologisch Museum telt niet mee in Velp: ‘We zijn onbekend, dat geef ik toe’

interviewVELP - Velp moet een museum krijgen of een andere publiekstrekker, luidt een van de aanbevelingen in het verbeterplan voor het dorp. Verwondering bij het Velps Geologisch Museum, dat al 25 jaar bestaat.

Ach nee, gepikeerd zijn ze niet. ,,Wel erg verbaasd”, zegt plaatsvervangend voorzitter Kees Mak van het Gelders Geologisch Museum in Velp. En bij baliemedewerkster Ilse Ellmer stonden de haren recht overeind, vertelt ze. 

Ze hebben het over het recent gepubliceerde verbeterplan voor het centrum van Velp van het adviesbureau Seinpost. Dat pleitte voor meer attracties om toeristen te trekken, bijvoorbeeld een museum. Over het bestaan van het Gelders Geologisch Museum aan de Parkstraat wordt in het rapport niet gerept. Doet dit museum er voor de aantrekkelijkheid van Velp dan helemaal niet toe?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.