Volledig scherm
PREMIUM
Miriam de Vries, Marjolein Verheijen, Han Verheijen en Martin de Vries (vlnr) tijdens de training. © Gerard Burgers

Han Verheijen uit Bemmel gaat met een handbike Alpe d'Huez op

RHEDEN/BEMMEL - Team PA uit Rheden staat begin volgende maand voor de achtste keer aan de start van Alpe d'HuZes, het evenement waarbij de Franse alpenreus Alpe d'Huez wordt beklommen om geld binnen te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Het team heeft jaarlijks een andere samenstelling, maar zo'n in het oog springend teamlid als dit jaar was er nooit eerder: Han Verheijen uit Bemmel doet mee als handbiker. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Blauwe schijf in plaats van betalen op Vlashofterrein Velp

    Blauwe schijf in plaats van betalen op Vlashofter­rein Velp

    VELP - De uitkomst van het onderzoek is duidelijk: de meeste ondernemers, omwonenden en klanten zijn voorstander van het afschaffen van het betaald parkeren op de Vlashofstraat en de Wilhelminastraat in Velp. Daarom stellen burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden nu aan de gemeenteraad voor om op dit terrein achter Albert Heijn parkeren met de blauwe parkeerschijf in te voeren, zoals in de rest van het Velpse centrum.

Arnhem e.o.