Volledig scherm
Docent Joost Koks aan het werk. © Helicon Velp

Helicon-docent Joost Koks uit Velp is Duurzame Docent van het jaar

VELP - Helicon-docent Joost Koks is door de Coöperatie Leren voor Morgen uitgeroepen tot Duurzame Docent van het jaar 2018 voor het mbo. Koks is bij Helicon in Velp docent Watermanagement. 

Hij dankt zijn uitverkiezing aan een groene waterzuivering die Watermanagement-studenten onder zijn leiding hebben ontworpen. Volgens de jury van de prijs geldt dit als het meest inspirerende voorbeeld voor duurzaam onderwijs. 

Groene leefomgeving

Koks is woensdag, op de Dag van de Duurzaamheid, op school in het zonnetje gezet. Leren voor Morgen verraste hem met een certificaat en een cheque ter waarde van 750 euro. De jury van Duurzame Docent over Joost Koks: ,,Joost Koks is constant bezig om zijn leerlingen bewust te maken hoe de groene leefomgeving duurzaam ingericht kan worden. Door zijn project belandt het afvalwater van de school niet in het riool, maar wordt het op een groene manier gezuiverd en hergebruikt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.