Hennepstekkerij in rijtjeswoning Rheden opgerold

VIDEORHEDEN - In Rheden is woensdagmiddag een hennepstekkerij ontdekt, een plek waar stekjes voor hennepplanten worden geproduceerd. Een gespecialiseerd bedrijf is op straat bezig alle aangetroffen goederen te vernietigen. De buurt is uitgelopen om te zien wat er gebeurt.

Het gaat om een rijtjeshuis aan de Klaverstraat, de planten zijn op de bovenverdieping gevonden.

Volgens een agent ter plaatse zou het om een stekkerij gaan met honderden stekken. Een woordvoerder kan desgevraagd nog geen aantallen geven. Volgens de agent ter plaatse zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Volledig scherm
Volgens een agent ter plaatse zou het om een stekkerij gaan met honderden stekken. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Meer huisartsen hadden eigen vruchtbaarheidskliniekjes: arts Oosterbeek deel van netwerk
    PREMIUM

    Meer huisartsen hadden eigen vruchtbaar­heids­kli­niek­jes: arts Oosterbeek deel van netwerk

    OOSTERBEEK / VELP - De Oosterbeekse huisarts die in de jaren 80 een eigen vruchtbaarheidskliniek runde, stond niet alleen. Hij maakte deel uit van een netwerk van drie tot vier artsen in de regio Arnhem, die in hun praktijk ook kunstmatige inseminatie toepasten bij vrouwen met een kinderwens. Net als de Oosterbeekse huisarts gebruikten deze collega’s vers donorzaad om ongewenst kinderloze stellen te helpen.

Arnhem e.o.