Fysiotherapeut Mirjam Donders, initiatiefnemer van het Oncologienetwerk Rheden-Dieren, met achter zich patiënt Lisbeth van der Rijst.
Volledig scherm
PREMIUM
Fysiotherapeut Mirjam Donders, initiatiefnemer van het Oncologienetwerk Rheden-Dieren, met achter zich patiënt Lisbeth van der Rijst. © Eveline Wiendels

Het allerbeste voor kankerpatiënten in Rheden en Rozendaal: ‘Je wist niet goed waar je terecht kon’

RHEDEN - In de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn twee oncologienetwerken tot stand gekomen. Het ene is voor Velp en Rozendaal, het andere voor het gebied Rheden-Dieren. Lokale hulpverleners hebben zich verenigd om kankerpatiënten goed te kunnen begeleiden. Vijf vragen aan de initiatiefneemster, de Rhedense fysiotherapeut Mirjam Donders.

1 reactie

  • H. Boom

    1 maand geleden
    Fijn dat er zoveel hulp is voor mensen met kanker, die er hopelijk weer van genezen. De meeste mensen kennen kanker zelf of uit hun omgeving. Ik hoop dat dit ook doorgevoerd wordt bij minder bekende ziektes waarbij iemand geen kans op genezen heeft. Zoals bijvoorbeeld Multiple sclerose. Daar is een groep mensen bij die langzaam maar zeker kapot gaan. Zo zijn er meer verschrikkelijke ziektes. Maar onbekend maakt onbemind.

Arnhem e.o.