De baardkrieltjes van Carla Buijink, bestuurslid van Pluimvee-en Sierduivenvereniging het Nuthoen in Velp. De vereniging heeft een koninklijk erepenning gekregen.
Volledig scherm
PREMIUM
De baardkrieltjes van Carla Buijink, bestuurslid van Pluimvee-en Sierduivenvereniging het Nuthoen in Velp. De vereniging heeft een koninklijk erepenning gekregen. © Rolf Hensel

Het Nuthoen in Velp mag zich nu een koninklijke vereniging noemen

VELP - De Velpse Pluimvee- en Sierduivenvereniging Het Nuthoen is onderscheiden met een Koninklijke Erepenning. Aanleiding is het 100-jarig bestaan.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Dieren door na stunt tegen RKHVV; beslissende penalty Banwari ‘heel veel waard’, ontlading bij Zuid Arnhem
  PREMIUM
  Voetbal Arnhem e.o. (update)

  Dieren door na stunt tegen RKHVV; beslissen­de penalty Banwari ‘heel veel waard’, ontlading bij Zuid Arnhem

  OVERZICHT - Het coronavirus teistert opnieuw de voetbalvelden: afgelastingen door besmettingen en nieuwe maatregelen gooien roet in het eten. Alweer mag er geen publiek meer aanwezig zijn bij de wedstrijden. Ben jij benieuwd naar wat er deze zaterdag allemaal op de amateurvoetbalvelden is gebeurd? Wij zetten het voor je op een rijtje. Dit overzicht wordt geüpdatet met alle ins en outs van het amateurvoetbal uit de regio Arnhem. Ververs de pagina om op de hoogte te blijven!

Arnhem e.o.