Hotel De Roskam in Rheden.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotel De Roskam in Rheden. © Erik van 't Hullenaar

Hotel De Roskam in Rheden is verkocht, maar koper wil nog niet zeggen wat hij ermee wil doen

RHEDEN - Hotel De Roskam in Rheden is verkocht. De nieuwe eigenaar is vastgoedondernemer Frederik Schaufeli uit Warnsveld. Wat hij met het hotel wil doen, wil hij niet zeggen. ,,Het is nu nog te vroeg, ik doe nog geen mededelingen.”

6 reacties

 • gejah nijman

  5 maanden geleden
  en inmiddels is het juni 2022 en is het een bouwval. Illegale bomenkap, dat dan weer wel. Er staat een boksvereniging ingeschreven. Die zullen wel in het kleine gebouw zitten. Jammer dat dit zo kan. Leuke appartementen die betaalbaar zijn zou een optie zijn. De roskam is helaas vergane glorie. Opknappen zal wel te duur zijn.
 • BJR Freriks

  1 jaar geleden
  Heb er een half jaar als nachtportier gewerkt bijna 30 jaar terug. Draag die hut gewoon over aan Fletcher voor een leuk bedrag. Sloop anders al die hotel- en vergadershit en maak er een goede brasserie van a la Oude Herberg in Oosterbeeek. Het is en blijft een prachtige locatie.
 • Mirjan Scheltema

  2 jaar geleden
  Zou een slecht business plan zijn om hier arbeidsmigranten te huisvesten. Het wordt vast iets waar we al Rheden trots op zijn
 • de Rijk

  2 jaar geleden
  Vreemd, een Hotel is een hotel lijkt mij, waarom doet deze OG meneer zo raadselachtig, net zoals zijn OG collega in Rozendaal kan hij wel goed bomen zagen., dat dan weer wel.
 • Bertus Tuenter

  2 jaar geleden
  @Frans van Raaij. Ja,overnachten en eten,dus waarschijnlijk arbeids migranten huis vesten.