Hotel De Roskam is vooral bekend vanwege zijn opmerkelijke bouwstijl en de fraaie ligging aan de voet van de Posbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotel De Roskam is vooral bekend vanwege zijn opmerkelijke bouwstijl en de fraaie ligging aan de voet van de Posbank. © Erik van 't Hullenaar

Hotel De Roskam in Rheden sluit voorgoed zijn deuren: ‘Zonder corona misschien nog even doorgegaan’

ARNHEM - De International Hotel Management Group uit Utrecht heeft de deuren van hotel De Roskam en het bijbehorende restaurant Grand Bistro 1688 definitief gesloten. Het complex aan de Arnhemsestraatweg 62 in Rheden, waar van 1634 tot 1899 een herberg stond, is te koop gezet. 

8 reacties

 • Minnie

  3 jaar geleden
  Dit biedt kansen voor Rheden. Een gezellig betaalbaar hotel waar de buurt ook graag naar toe gaat of zijn gasten onderbrengt. De oudbouw is absoluut de moeite waard om op te knappen. De nieuwbouw nauwelijks. Wel bijzonder overigens, nog niet zo lang geleden hebben ze zich suf geadverteerd met allerlei vacatures. Laten we de actie starten; "Geef De Roskam terug aan de Veluwezoom!
 • arnhemeen

  3 jaar geleden
  Tja zo gaat dat als alles steeds groter en duurder moet.... Grote hotelketens die alles opkopen en dan alles wat niet rendabel is weer afstoten. Gemeente neem eens je verantwoordelijkheid en koop het pand, knap het op en verkoop het aan een hardwerkende ondernemer uit de eigen gemeente!
 • Bert

  3 jaar geleden
  Jammer, prachtig dat oude hotel, maar die nieuwbouw is niet bijzonder en sneaky weggelaten op de foto.
 • Jee

  3 jaar geleden
  Jeetje, ik schrik ervan, heb er 2019/2020 een fantastische oud en nieuw doorgebracht met mijn lab-puppy.
 • Joris

  3 jaar geleden
  Gewoon een betaalbaar hotel van maken waar je nog voor een fatsoenlijk bedrag kunt overnachten en een betaalbare maaltijd kunt nuttigen, er zijn nog genoeg mensen die niet zo'n grote beurs hebben en die binnen Nederland een paar dagen weg willen...