Tim (links) en Tom Kappen uit Duiven bij de expositie ‘Real Human Bodies’ in Zalencentrum Parkstaete in Velp. ,,Nee, dat vinden wij niet luguber.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tim (links) en Tom Kappen uit Duiven bij de expositie ‘Real Human Bodies’ in Zalencentrum Parkstaete in Velp. ,,Nee, dat vinden wij niet luguber.” © Gerard Burgers

Is dat nou een carnavalspak of echt een
verkreukelde mensenhuid?

VELP - De tentoonstelling Real Human Bodies streek zondag neer in Velp. Met geprepareerde mensenlichamen. ,,Dat lijkt wel een carnavalspak.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Meer coronabesmettingen in Gelderse steden maar geen ziekenhuisopnames, één patiënt in Tiel overleden
    ZO ZIT HET IN JOUW REGIO

    Meer coronabe­smet­tin­gen in Gelderse steden maar geen ziekenhuis­op­na­mes, één patiënt in Tiel overleden

    TIEL / NIJMEGEN - Terwijl vooral in de Randstad afgelopen dagen weer een flinke toename in coronabesmettingen te zien is, blijft het beeld in grote delen van Gelderland, de regio Maasland en Utrechtse Heuvelrug stabiel. Steden als Ede, Nijmegen en Arnhem kennen relatief de meeste nieuwe besmettingen. Maar tot ziekenhuisopnames heeft het in die gemeenten niet geleid.

Arnhem e.o.