Janny Luteijn Lid Orde van Oranje-Nassau

VELP - Janny Luteijn-Roelofsen is zaterdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontving de onderscheiding in zalencentrum Parkstaete in Velp bij de viering van het 25-jarig jubileum van het Rozendaalse hospice Rozenheuvel.

Janny Luteijn-Roelofsen is haar werkzaamheden 25 jaar geleden begonnen als coördinator van de vrijwilligers. Daarna is ze verder gegaan als zorgvrijwilliger. Tot op de dag van vandaag is zij actief bij Hospice Rozenheuvel. 

De Velpse begeleidt en verzorgt patiënten in hun laatste levensfase. Haar inzet voor patiënten en familieleden is volgens de leiding van Rozenheuvel te karakteriseren als betrokken, respectvol en zeer bekwaam. De onderscheiding werd zaterdagmiddag bij haar opgespeld door de Rhedense burgemeester Carol van Eert.

Volledig scherm
Burgemeester Carol van Eert overhandigt Jannie Luteijn-Roelofsen een bos bloemen kort na haar onderscheiding. © Eigen foto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.