Jessica Aaldering heeft een factuur gekregen van de schoonmaakkosten van haar bevalling bij de tandarts in Velp
Volledig scherm
PREMIUM
Jessica Aaldering heeft een factuur gekregen van de schoonmaakkosten van haar bevalling bij de tandarts in Velp © Rolf Hensel

Jessica (23) kreeg rekening voor bevalling in tandartsenpraktijk, politie betaalt: ‘Bizar dat ze dit durfden te sturen’

VELP - Jessica Aaldering uit Velp beviel twee weken geleden onverwachts van haar derde zoontje. Dat gebeurde noodgedwongen in de behandelkamer van een tandartsenpraktijk. Ze kreeg daar vervolgens een gepeperde rekening voor gepresenteerd, maar die wordt nu betaald door de politie van Velp.

40 reacties

 • Toon Hoog

  3 maanden geleden
  Het wordt tijd dat Jessica eens de verantwoording op zich neemt voor haar eigen leven. Het heeft de tandarts wel meer gekost dan enkel schoonmaakkosten, maar dat heeft hij niet gedeclareerd.
 • N.H.W. Boekhorst

  3 maanden geleden
  Een gepeperde rekening? Oeps. Twee honderd euro lijkt me nu niet een bedrag waar je een punt van moet maken. Deze mevrouw kan misschien enige dankbaarheid tonen voor de opvang. Ze heeft nog een lange weg te gaan in t leven, denk ik.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  3 maanden geleden
  Als je een gezin begint dien je een WA verzekering af te sluiten Wat als je kinderen iets van schade veroorzaken? Lekker geld uitsparen en op de maatschappij afwentelen, idem met mensen die geen brandverzekering hebben! Gaat het mis, dan is het jouw probleem Ik vind premies betalen ook niet leuk, kan ook wel iets anders bedenken voor dat geld. Maar dat is een kwestie van verantwoording dragen voor je eigen dopen en laten.
 • Feddema

  3 maanden geleden
  Pluim voor de tandarts. Mocht het nodig zijn in de toekomst, dan hoop ik dat de tandarts - ondanks deze publiciteit- nog steeds zijn goede wil toont en medewerking verleent.
 • Jan de Witt

  3 maanden geleden
  Sommige mensen denken dat de samenleving alles voor hen moet oplossen.... Een 'normaal' mens toont zijn dankbaarheid aan politie en tandarts. Maar nee, dit stel rent naar de krant om weer geld ergens los te peuteren en hun beklag te doen; erg triest!
 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Arnhem e.o.