Jessica Aaldering heeft een factuur gekregen van de schoonmaakkosten van haar bevalling bij de tandarts in Velp
Volledig scherm
PREMIUM
Jessica Aaldering heeft een factuur gekregen van de schoonmaakkosten van haar bevalling bij de tandarts in Velp © Rolf Hensel

Jessica (23) kreeg rekening voor bevalling in tandartsenpraktijk, politie betaalt: ‘Bizar dat ze dit durfden te sturen’

VELP - Jessica Aaldering uit Velp beviel twee weken geleden onverwachts van haar derde zoontje. Dat gebeurde noodgedwongen in de behandelkamer van een tandartsenpraktijk. Ze kreeg daar vervolgens een gepeperde rekening voor gepresenteerd, maar die wordt nu betaald door de politie van Velp.

40 reacties

 • Toon Hoog

  2 weken geleden
  Het wordt tijd dat Jessica eens de verantwoording op zich neemt voor haar eigen leven. Het heeft de tandarts wel meer gekost dan enkel schoonmaakkosten, maar dat heeft hij niet gedeclareerd.
 • N.H.W. Boekhorst

  2 weken geleden
  Een gepeperde rekening? Oeps. Twee honderd euro lijkt me nu niet een bedrag waar je een punt van moet maken. Deze mevrouw kan misschien enige dankbaarheid tonen voor de opvang. Ze heeft nog een lange weg te gaan in t leven, denk ik.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 weken geleden
  Als je een gezin begint dien je een WA verzekering af te sluiten Wat als je kinderen iets van schade veroorzaken? Lekker geld uitsparen en op de maatschappij afwentelen, idem met mensen die geen brandverzekering hebben! Gaat het mis, dan is het jouw probleem Ik vind premies betalen ook niet leuk, kan ook wel iets anders bedenken voor dat geld. Maar dat is een kwestie van verantwoording dragen voor je eigen dopen en laten.
 • Feddema

  2 weken geleden
  Pluim voor de tandarts. Mocht het nodig zijn in de toekomst, dan hoop ik dat de tandarts - ondanks deze publiciteit- nog steeds zijn goede wil toont en medewerking verleent.
 • Jan Witt

  2 weken geleden
  Sommige mensen denken dat de samenleving alles voor hen moet oplossen.... Een 'normaal' mens toont zijn dankbaarheid aan politie en tandarts. Maar nee, dit stel rent naar de krant om weer geld ergens los te peuteren en hun beklag te doen; erg triest!
 1. Leeftijdsdiscriminatie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen
  PREMIUM
  12

  Leeftijds­dis­cri­mi­na­tie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen

  Sporters mogen vanaf woensdag 3 maart eindelijk weer in teamverband in de buitenlucht trainen. Maar dat geldt lang niet voor iedereen. Wie 27 jaar of ouder is, heeft pech en mag niet meedoen. Zij mogen nog steeds alleen in tweetallen trainen en ook nog eens op 1,5 meter afstand van elkaar. Er is weinig begrip voor wat je ‘leeftijdsdiscriminatie onder het mom van coronavirus’ kunt noemen.
 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Arnhem e.o.