Jongen steekt leeftijdgenoot neer bij station, slachtoffer zwaargewond

VIDEODIEREN - Bij een steekincident bij het station in Dieren is aan het begin van de middag een minderjarige jongen, naar het zich laat aanzien, ernstig gewond geraakt. Hij is per ambulance met spoed naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De steekpartij vond rond 12.45 uur plaats bij de bushalte van het station. Waarom het slachtoffer is neergestoken, is nog niet bekend. 

De ambulance was snel ter plaatse en heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de woordvoerder van de politie is een traumahelikopter onderweg geland om medische hulp te verlenen.

Er is ter plekke een verdachte aangehouden voor de steekpartij, dat is ook een minderjarige jongen. In de tussentijd is de afzetting van het Stationsplein opgeheven en worden verschillende getuigen gehoord door de politie. 

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

Volledig scherm
Hulpdiensten bij het station in Dieren na het steekincident. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.