Een bezoekster verlaat met volle tassen weggeefwinkel 4Noppes in Dieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bezoekster verlaat met volle tassen weggeefwinkel 4Noppes in Dieren. © Rolf Hensel

Klein bedrag is groot probleem voor weggeefwinkel 4Noppes

DIEREN - Je zult het toch niet meemaken dat weggeefwinkel 4Noppes in Dieren dicht moet bij gebrek aan subsidie van de gemeente? Vast niet, zegt voorzitter Trix Kruger. Maar toch...

4 reacties

 • wimpie

  3 jaar geleden
  Ben ik helemaal met je eens; alles wat nog een beetje bruikbaar is gewoon weggooien, dat is veel beter voor de economie.Want iets anders bestaat er toch niet meer in deze tijd?Oh, wacht, misschien het milieu?Och, dat is ook eigenlijk helemaal niet interessant.
 • KERKHOFF

  3 jaar geleden
  zeer goede initiatieven? En welke winkelier wordt door dit weggeef systeem het brood uit de mond gesubsidieerd? Als goederen voor niets aan de klanten aangeboden worden hoe willen dan de andere winkeliers nog een omzet genereren. Sterker nog, de andere winkelier mag via de belastinggelden die hij mag betalen zijn concurrent mee financieren.
 • Theo

  3 jaar geleden
  Voedselbank-voor-Dieren, kledingbank in Arnhem kwamen in het verleden-door gebrek aan medewerking van de gemeente Arnhem-ook in de problemen. Clubs als Eco-Vrede etc. zijn-helaas-noodzaak nu de overheden de burger langdurig laten barsten. Kennelijk geeft men soms liever (belasting)geld -als bijzondere bijstand-dan doorverwijzen naar "weg-geef-initiatieven" die beter kunnen helpen. Weggeef-winkels kunnen geld besparen-hou ze in stand !
 • Patries

  3 jaar geleden
  Goede initiatieven moeten omarmd worden door gemeenten.