Drukte op de Posbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de Posbank. © Eveline van Elk

Kun je straks nog wel een rondje rijden over de Posbank in het weekend? Posbankpaviljoen blijft in nieuwste plan bereikbaar

RHEDEN - Een afsluiting van het bekende rondje dat je in de weekenden over de Posbank kunt rijden, is weer een stap dichterbij. Een plan daarvoor krijgt steeds meer gestalte. Het Posbankpaviljoen blijft in de nieuwste opzet wél bereikbaar.

5 reacties

 • Jan Fierens

  13 uur geleden
  Dom plan maar wel verklaarbaar. Lekkere bezuiniging omdat onderhoud aan de wegen zal verdwijnen. Ff echte reden noemen lijkt mij in deze zeer gewenst.
 • Robbert Ginsel

  1 dag geleden
  Gewoon helemaal dicht heerlijk lijkt me dat hoef je niet continu opzij tegaan voor gasten die hun hondje buiten de auto zetten en zelf twee stappen buiten hun auto zetten, oerverelend is dat laat ze maar gewoon in de parken rondlopen zijn er genoeg in arnhem en wordt de veluwezoom weer een uniek natuurgebied ipv een hondenpoep veld echt verschrikkelijk al die autos op zondag wezen turven uurtje vanmorgen kom zo op 150 autos kant van rozendaal
 • Johan Reurink

  2 dagen geleden
  Dat er nu veel mensen zijn die het druk verkeer vinden van en naar de Posbank begrijp ik. Als ik zo'n villa aan de Schietsbergseweg had zou ik ook niet zo blij zijn. Maar velen weten niet dat het vroeger veel drukker dan nu op en rond de Posbank was. De grote parkeerplaats bij het oude paviljoen stond vaak vol met toeringcars, in de bermen werd bermtoerisme bedreven, iedereen kuierde maar dwars door de hei, er werden 's winters ski's verhuurd om overal van de bulten af te dalen. Niemand klaagde.
 • Paul Vermeer

  2 dagen geleden
  Helemaal mee eens "domste plan ooit" Complete verkeers chaos in en rondom de dorpen. "De bevolking leek voor afsluiting. Maar de meerderheid van de twee gemeenteraden bleek tegen."  Dit heeft helemaal niks meer met democratie te maken enkel machtsmisbruik en eigenbelang. Als je de natuur de ruimte geeft komt dat ten goede van de algehele natuurbeleving in deze prachtige omgeving. En nog veel meer!!!!
 • gejah nijman

  3 dagen geleden
  Dit is het domste plan ooit. De schietbergseweg omhoog, en dan ook weer naar beneden. Ik ben benieuwd hoeveel ongelukken er gaan gebeuren met motoren en wielrenners.

Arnhem e.o.