Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man (51) ontploft na tien jaar overlast van zijn buurman en gaat hem te lijf met knuppel: 90 uur werkstraf

ARNHEM – Een 51-jarige man uit Velp-Zuid die na tien jaar overlast explodeerde en zijn buurman met een knuppel te lijf ging, is vrijdag veroordeeld tot een werkstraf.

3 reacties

 • Ron Peters

  2 maanden geleden
  Als je last hebt van buren moet je volgens Plavei in Didam een dagboek bijhouden. Zo zou je sterker staan. Nu wordt Didam zo langzamerhand het afvoer putje uit de regio maar vooruit.
 • A Gerritsen

  2 maanden geleden
  Helaas....ook wij hebben last van een a sociale buurman die met niemand rekening houdt. Ooit hebben we geklaagd over geluidsoverlast. Sinds die tijd vind de buurman het leuk om ons uit te dagen, te provoceren en te treiteren. Wij proberen er boven te staan en reageren nergens op. Tja, nu heeft hij bij ons geen succes. Echt een a sociaal figuur.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Tegenwoordig kunnen ze geen rekening meer houden met de buren,maken herrie tot laat in de avond, alsof ze vrijstaand huis hebben, terwijl ze maar in een rijtjeshuis zitten, respecten rekening houden met de buren is tegenwoordig ver te zoeken! We moeten allemaal met elkaar leven in de buurt dus respecteer elkaar en houd eens rekening met de ander!! Dan zou het een stuk beter gaan in dit land, maar we hebben een kort lontje, kunnen niks meer verdragen en dan gaat het mis!

Arnhem e.o.