De verkeersdrukte hindert vaak het plezier van de wandelaars op de Posbank.
Volledig scherm
PREMIUM
De verkeersdrukte hindert vaak het plezier van de wandelaars op de Posbank. © ANP

Massale steun voor afsluiting Posbank: ‘Door de drukte komen mensen uit de buurt niet meer’

RHEDEN - De Posbank moet volledig worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Daarvoor pleit een coalitie van dertien organisaties uit de gemeente Rheden. Het is er veel te druk geworden. 

27 reacties

 • Tinus Timmerman

  2 jaar geleden
  @Hennie Brouwer. Feit is wel dat menigeen een mening heeft, maar geen idee heeft wat het voor een, grote, groep mensen betekend, permanent dingen niet meer te kunnen. Zelf tijdelijk ervaren is dan de beste remedie. En met mijn gehand. parkeerkaart mag ik een gesloten verklaarde weg niet in! Komt er op neer dat velen een mening geven zonder te beseffen wat de ander meemaakt. Dat was mijn insteek. Overigens, ik wens je echt wel een goede gezondheid toe.
 • patrick wijgman

  2 jaar geleden
  .....maar wat een gezeik...bij minder mooi weer zie je amper iemand . Gooi het kroondomein van onze overbodige koning het hele jaar open....scheelt weer mensen op de Posbank
 • patrick wijgman

  2 jaar geleden
  .....natuur wappies en wandelaars denken wederom het alleenrecht te hebben in NL
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Zo Tinus Timmermans je wenst mij nogal wat toe. Behoorlijk emotionele reactie zeker omdat ik bewust de mensen met een beperking niet heb genoemd. Vaak zijn deze in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart en daar kunnen parkeerplaatsen voor worden ingericht. Daar gaat niet gauw iemand op staan omdat de boete 400 euro is. Misschien handig om te weten dat ik zelf ook minder mobiel ben en mij kapot erger aan de drukte waarbij mijn eigen mobiliteit in gedrang komt.
 • Manfred Borman

  2 jaar geleden
  Ik ben 52 jaar, minder valide en afhankelijk van rolstoel. voor mij is de Posbank de mogelijkheid om van de natuur te genieten. Iedereen die roept dat de mensen maar vanaf Rheden omhoog moeten lopen weten gewoon niet waar ze het over hebben en vragen de helft van de bevolking weg te blijven(ouderen, minder valide en kinderen).Pak de overlast gericht aan.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  2

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.