Johanneke de Ridder, 37 jaar, wil heel graag coronavaccin AZ omdat ze zit te wachten op een maagverkleiningsoperatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Johanneke de Ridder, 37 jaar, wil heel graag coronavaccin AZ omdat ze zit te wachten op een maagverkleiningsoperatie. © Erik van 't Hullenaar

Met een BMI van boven de 40 door het oog van de naald: Johanneke kreeg tóch nog een prik AstraZeneca

VELP - Op het nieuws was het al te horen, maar de huisarts had nog geen officieel bericht gehad. En dus kreeg Johanneke de Ridder toch nog een inenting met het Astrazeneca vaccin. Met een BMI van boven de 40 kroop ze door het oog van de naald. ,,Ik ben heel blij en opgelucht.”

6 reacties

 • R. Fluit

  1 maand geleden
  Ik begrijp totaal niet dat mensen zich laten prikken en zo blij zijn als ze geënt zijn. Tegen allen zeg ik dit: "Het zijn helemaal geen echte vaccins. Vaccins worden gemaakt via kippeneieren en moeten uitgebreid worden getest. De netvloeistoffen zijn dat niet. Het is genetisch gemanipuleerd m-RNA aangelengd met PEG (koelmiddel)." Bron: Emeritus hoogleraar immunologie Prof. Dr. P Capel.
 • Jan Kempers

  1 maand geleden
  Schandalig ik ben op hoge leeftijd ik kan mijn kinderen en kleinkinderen bijna niet zien en iemand die erg vol is krijgt dan voorrang . Niet normaal maar zoals vaker wordt slecht gedrag beloond.
 • Otto Abetz

  1 maand geleden
  Denk dat het verstandiger is dat mevrouw zich druk gaat maken over haar extreme overgewicht dan over Corona. Is op termijn een stuk gevaarlijker.
 • Nicky Jansen

  1 maand geleden
  Ik zie hier en daar enkele verbeterpuntjes maar ben desalniettemin als een kind zo blij dat ik in Nederland geboren ben. Wat een heerlijk leven hebben de meeste mensen hier. Jammer dat sommige mensen door de bomen het lommerrijke bos niet meer zien. Sterkte!
 • Jan Thijs

  1 maand geleden
  Leuk hoor, 60- mag niet meer(risico te groot). 60+ mag wel maakt toch niet uit als deze mensen doodgaan, kosten alleen nog maar geld. Dus afgeschreven. Tof land, dit Nederland
 1. Grote politiecontrole rond fruithandel Hedel na nieuwe schietincidenten
  Play

  Grote politiecon­tro­le rond fruithan­del Hedel na nieuwe schietinci­den­ten

 2. Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger
  Play

  Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger

Arnhem e.o.