Bernhard ten Brinke bij Villa Rhederhof.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernhard ten Brinke bij Villa Rhederhof. © Gerard Burgers

‘Mooiste pand van Nederland’ negen jaar later nog niet af, wel te huur voor 165.000 euro per jaar

RHEDEN - Villa Rhederhof bij Rheden is nog altijd niet afgebouwd, maar staat wel te huur voor 165.000 euro. Afbouwen gebeurt in overleg met de huurder, zegt eigenaar Bernhard ten Brinke (41).

7 reacties

 • Titus

  4 jaar geleden
  M.i. is het niet juist als gemeentes inspringen om particulier kapitaal te redden. De eigenaar heeft gewoon te veel hooi op zijn vork genomen , wie zou dit willen huren, nou ja, bedenk dan iets anders, meer iets waar de gemeenschap wat aan heeft, misschien?
 • Bernd

  4 jaar geleden
  Ja Kleinnagelbrink dat klopt, maar er zijn zeker ouderen die dit kunnen betalen en kiezen voor juist kleinschalig wonen, meer persoonlijke aandacht, activiteiten en gezelligheid en betere zorg. Door meer 1 op 1 contact. Tevens kan je grote kmrs ervan maken en wat kleinere zodat er prijsverschil in zit. Door het hele land zijn er al meer kleinschalig wonen en die lopen goed en beter dan verpleeghuizen, is maar een idee.
 • Harry

  4 jaar geleden
  Waarom zou de gemeente moeten bijspringen om dit privé-eigendom op te knappen? Dan gaan de belastingen alleen maar verder omhoog.
 • Kleinnagelbrink

  4 jaar geleden
  ouderen met  heel veel geld dus?  er moet dan nog wel e e a  aan gebeuren
 • Bozo

  4 jaar geleden
  Het miljoen van de bankgiroloterij (=van de burgers) is verkwist door een slecht plan.De eigenaar wil meer !TERUG DAT MILJOEN ! VERKOOP DAT PAND ! GELD TERUG NAAR HET VOLK !
 1. Hidde van Amerongen geniet van eerste basisplaats met een teen minder bij vv Dieren
  PREMIUM

  Hidde van Amerongen geniet van eerste basis­plaats met een teen minder bij vv Dieren

  Na een paar invalbeurten stond afgelopen zaterdag zijn naam dan eindelijk bij de eerste elf op het wedstrijdformulier bij vv Dieren tegen OVC’85, een duel uit de tweede klasse C van het zaterdagvoetbal. Hidde van Amerongen, de pas 18-jarige boomlange spits, die afgelopen zomer overkwam van SC Rheden. Van Amerongen hield het ruim een uur vol, scoorde niet, maar leverde wel een bijdrage aan de verdiende 3-0 zege tegen de ploeg uit Oosterbeek.