Werkgroepleden Dalien Prins Visser en Henny Kromhout van Muziek aan Huis bij de vlag van hun festival.
Volledig scherm
PREMIUM
Werkgroepleden Dalien Prins Visser en Henny Kromhout van Muziek aan Huis bij de vlag van hun festival. © Rolf Hensel

Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal

VELP/ROZENDAAL - ‘Muziekfestival in 30 huiskamers’, lonkt de kop op de voorpagina van de festivalkrant. Het getal van 30 klopt. Maar het zijn niet alleen huiskamers waarin op zondagmiddag 27 oktober in Velp en Rozendaal wordt gemusiceerd in het kader van Muziek aan Huis. Op de lijst van locaties waar de solisten, duo’s en grotere ensembles optreden, staan ook een koeienstal en Kasteel Rosendael. Daarnaast bieden enkele woon-zorginstellingen een podium.

Liefhebbers van vrijwel alle muziekgenres vinden wel iets van hun gading op het festival. Er klinkt onder meer klassiek, jazz, pop, rock, funk en wereldmuziek. Ook koren doen mee. De instrumentalisten en vocalisten zijn voor een belangrijk deel amateurs, maar er musiceren ook professionals en aankomend professionals.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.