Omgekeerde vlaggen langs de Zutphensestraatweg tussen Dieren en Spankeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Omgekeerde vlaggen langs de Zutphensestraatweg tussen Dieren en Spankeren. © Gerard Burgers

Omgekeerde vlaggen weghalen ‘nogal omvangrijke klus’, provincie heeft pas 300 van 1550 verwijderd

ARNHEM / SPANKEREN - Van de 1550 omgekeerde vlaggen, die bij wijze van protest langs verschillende provinciale wegen zijn gehangen, heeft de provincie er inmiddels 300 verwijderd.

6 reacties

 • Jan Claassen

  2 maanden geleden
  Lekker vlaggen op je eigen erf ophangen in plaats van op de openbare weg, inmiddels is het wel duidelijk wat de boeren willen (niets veranderen, geen beter milieu, produceren voor het buitenland).
 • M. Wesselink

  2 maanden geleden
  @Fransen, je (levens)werk verliezen is traumatiserend, voor iedereen. De een gat er beter om dan de ander. En zolang de overheid subsidies blijft geven aan bedrijven die op de langere termijn niet levensvatbaar zijn, is deze grievende vlaggen weghalen peanuts.
 • Jeroen Franssen

  2 maanden geleden
  @Wesselink Dat u dit een ontslaggolf noemt geeft wel aan hoe weinig u van het onderwerp begrijpt. Verder schiet de staatsschuld omhoog, zorgkosten gaan door het dak, energiekosten zijn niet te betalen. En in plaats van de burger helpen geeft de overheid zijn geld uit aan vlaggen weghalen. Dit geeft wel aan waar de prioriteit ligt.
 • John Jansen

  2 maanden geleden
  In het holst van de nacht vlaggen weg laten halen is dat nu wat gelderse gedeputeerde belangrijk vinden om buiten hun riante salaris ons belasting geld aan uit te geven.
 • M. Wesselink

  2 maanden geleden
  Ik neem aan dat de kosten betaald worden uit de omvangrijke landbouwbegroting? Ik ken maar weinig ontslaggolven waar zo weinig mensen zo veel gezeik opleverden. Duimpje voor alle andere Nederlanders die ooit slecht nieuws hebben gekregen, maar geen halve criminelen werden. Tegenslag incasseren moet je ook handelen in je leven