Michiel Beltman op een foto van vorig jaar, toen bekend werd dat hij een stichting wilde oprichten om zalencentrum en schouwburg Theothorne in Dieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel Beltman op een foto van vorig jaar, toen bekend werd dat hij een stichting wilde oprichten om zalencentrum en schouwburg Theothorne in Dieren. © Rolf Hensel

Onderhandelingen over
Dierense schouwburg Theothorne zijn mislukt

DIEREN - De doorstart van zalencentrum annex schouwburg Theothorne in Dieren gaat niet door. De onderhandelingen over de huur tussen eigenaar Henk Reusink en de Stichting Cultuur & Sport Veluwezoom, die het complex had wilen exploiteren, zijn stukgelopen.

5 reacties

 • Jopie

  1 jaar geleden
  Een boek, film, operette en theaterstuk kan er van deze Dierense klucht geproduceerd worden. Nu nog een persoon of instantie die dit wil financieren ...
 • Jeempie

  1 jaar geleden
  Het verhaal van dit zalencentrum is door de jaren heen een theater op zich geworden. De redactie moet is gaan kijken bij de KVK, wie de eigenaren zijn geweest en zijn. Vervolgens de omzetten, de subsidies, andere geldstromen onder de loupe nemen. Als je hierin meeneemt dat de samenleving zelfs betaalt heeft voor intriges met personeel, heb je mijns inziens een groot en bizar nieuws artikel in het vizier en dat speelt in het dorpje Dieren...!
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Eind goed... al goed, zullen we maar zeggen.
 • Truus

  1 jaar geleden
  Gemeente nu doorpakken. Terugkopen voor € 1,00. Heeft hij meer dan 100% winst. Nooit toegeven aan deze geldwolf. Of laat hem maar ozb betalen voor een leegstaand pand zonder huurders en dwing hem de buitenkant fatsoenlijk bij te houden. 
 • ACE

  1 jaar geleden
  Het blijft een doorn dus...
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Arnhem e.o.