Michiel Beltman op een foto van vorig jaar, toen bekend werd dat hij een stichting wilde oprichten om zalencentrum en schouwburg Theothorne in Dieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel Beltman op een foto van vorig jaar, toen bekend werd dat hij een stichting wilde oprichten om zalencentrum en schouwburg Theothorne in Dieren. © Rolf Hensel

Onderhandelingen over
Dierense schouwburg Theothorne zijn mislukt

DIEREN - De doorstart van zalencentrum annex schouwburg Theothorne in Dieren gaat niet door. De onderhandelingen over de huur tussen eigenaar Henk Reusink en de Stichting Cultuur & Sport Veluwezoom, die het complex had wilen exploiteren, zijn stukgelopen.

Met ingang van woensdag is er in Theothorne niets meer te doen. Maurice Vloed, de vorige exploitant, is dinsdag vertroken. Michiel Beltman van de Stichting Cultuur & Sport Veluwezoom zegt dat Reusink steeds met nieuwe eisen kwam. ,,Mondeling waren we er steeds uit, maar moest er ondertekend worden, dan zei hij dat hij het anders bedoeld had en kwam hij met nieuwe voorwaarden.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.