Volledig scherm
Het Rhedens op archiefbeeld. © Laura Heusinkveld/De Gelderlander

Ontslagen docent Het Rhedens ontvlucht woonplaats

DIEREN - De wegens onzedelijk gedrag ontslagen docent van Het Rhedens in Dieren heeft dinsdagavond op advies van de politie besloten om zijn woonplaats te verlaten. Zijn gezin verblijft nu tijdelijk op een plek elders in Nederland, 'waar iedereen even op adem kan komen'.

,,Er was geen concrete dreiging. Het was ook rustig in onze straat, maar de politie gaf aan niet 24 uur per dag onze rust en veiligheid te kunnen garanderen. Het advies was om even weg te gaan. Daar hebben gehoor aan gegeven’’, aldus de ontslagen docent. 

De politie wil dat bevestigen noch ontkennen. De leraar hoopt binnen enkele dagen weer terug te kunnen keren naar zijn woning.

Uit onderzoek van De Gelderlander blijkt dat hij via Instagram zijn geslachtsdeel toonde aan een minderjarig meisjes, een oud-leerlinge van hem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.