Jeroen Nissen
Volledig scherm
PREMIUM
© Jeroen Nissen

Ontslagen leraar die geslachtsdeel toonde: 'Had me nooit zover moeten laten gaan'

DIEREN - De per direct ontslagen docent (51) van scholengemeenschap Het Rhedens in Dieren heeft via zijn mobiele telefoon zijn geslachtsdeel getoond aan een minderjarig meisje, een oud-leerlinge van hem van ‘16 of 17 jaar’. De man is een voormalige vertrouwenspersoon van de school.

24 reacties

 • Lija

  4 jaar geleden
  Dat zij hem gechanteerd heeft zegt ook wel iets over dit meisje. Ze had het ook van haar mobiel kunnen wissen ! 
 • Fred Schuit

  4 jaar geleden
  Nee, ik hou me er niet buiten. Hoe goed hij ook mocht zijn, hij heeft zich zelf gediskwalificeerd als docent en dan maakt het niet uit voor hoeveel seconde dat was. Ik zou niet willen dat mijn kind les van hem kreeg als hij er dergelijke neigingen op nahoudt. 
 • Joppe

  4 jaar geleden
  Ja deze man zal inderdaad een straf krijgen en dat hoort ook. Het meisje heeft wel zijn complete leven verwoest. Deze man kan niet eens meer veilig zijn in zijn eigen huis. Dat vind ik ontzettend fout van haar en ik hoop dat ze ook een fikse straf krijgt. Moet je je eens voorstellen dat je instrument op internet staat en doodsbedreigingen zou krijgen, hoe zou jij je dan voelen?
 • Joppe

  4 jaar geleden
  Deze man verdient net zoveel een tweede kans als ieder ander. Je gaat me toch niet wijs maken dat jij ook nooit iets stoms gedaan hebt?
 • Jldk

  4 jaar geleden
  Ik ben het zeker met je eens dat deze man geen pedofiel is maar ik ken dit meisje en zij heeft er niet om gevraagd dat hij zijn geslachtsdeel zou tonen, ik snap de reactie dat het heftig is dat hij is ontslagen maar laten we realistisch zijn zou jij je kind nog daar naar school laten gaan als hij daar rond loopt. Deze leraar was een goeie docent maar kennelijk ook in staat zich zeer onprofessioneel te gedragen. Het meisje vertrouwde hem en hij heeft dit vertrouwen enorm beschaamd dus laten we geen slachtoffer van hem maken en accepteren dat hij geen 2e kans verdient.

Arnhem e.o.