Volledig scherm
Winter op de Posbank. © Rolf Hensel

Opnieuw Kerstwandeling op de Posbank

RHEDEN - Zevenhonderd mensen liepen vorig jaar mee in de eerste editie, vandaar dat ook deze kerst een Posbank Kerstwandeling gehouden wordt. Deze tweede editie wordt gehouden op zaterdag 21 december.

De Posbank Kerstwandeling is een initiatief van de Rotaryclub Rheden-Rozendaal. Aan de opzet van vorig jaar wordt niet getornd. De deelnemers lopen in groepjes van dertig tot vijftig personen op het tijdstip van hun keuze een parcours over de Posbank. Op vijf plekken zijn minivoorstellingen te zien die op een originele manier invulling geven aan de kerstgedachte. 

Nieuw is wel dat men desgewenst ook een langere wandeling kan maken. Het blijft echter mogelijk om net als vorig jaar alleen de hoofdroute, die ruim een uur duurt, te wandelen.

Goede doelen

Met de wandeling dragen de deelnemers bij aan het werk van goededoelenorganisaties. De opbrengst zal gelijkelijk worden verdeeld over drie organisaties, te weten Natuurmonumenten, Stichting Ons Raadhuis in Velp en de Rhedense Schaapskudde.

Vanaf nu is de inschrijving mogelijk op deposbankkerstwandeling.nl. Bij inschrijving is het mogelijk een tijdstip van voorkeur aan te geven. 

Arnhem e.o.