Volledig scherm
© Thinkstock

Politie-agenten pakken braadkipdief buiten diensttijd

VELP - Twee politie-agenten hebben zaterdagavond een man aangehouden die net daarvoor bij de Albert Heijn aan de Hoofdstraat in Velp acht pakken gehakt en twee braadkippen had gestolen. Hij deed dat samen met twee makkers, maar die konden ontkomen.

De drie mannen werden gezien toen ze de winkel uitvluchtten, met in hun kielzog enkele medewerkers van de supermarktketen.

Het lukte de twee agenten, die op dat moment niet in dienst waren, een van de mannen aan te houden. Daarbij moesten ze volgens de politie gepast geweld gebruiken, omdat de man zich verzette. De andere twee mannen konden ontkomen.

De recherche onderzoekt de zaak.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Arnhem e.o.