Enorme rookontwikkeling bij de brand in Dieren
Volledig scherm
Enorme rookontwikkeling bij de brand in Dieren © Persbureau Heitink

Politie zoekt bewoner van brandwoning in Dieren nog altijd

DIEREN - De politie is nog steeds op zoek naar de 49-jarige bewoner van de Meester Troelstrastraat in Dieren wiens schuur is afgebrand. 

De politie wil weten hoe het met hem gaat en of hij iets kan vertellen over de toedracht van de brand. Deze brak zondagavond uit om kwart voor twaalf.

De brandweer slaagde erin te voorkomen dat het vuur oversloeg op het huis, maar de schuur brandde volledig uit. De bewoner had er een café in gebouwd waar hij in het verleden met vrienden wat dronk en naar muziek luisterde. 

De politie is bezorgd

De politie is bezorgd over de bewoner, omdat de brand niet het eerste incident is dat zich in de afgelopen tijd in verband met zijn persoon heeft afgespeeld. Afgelopen zomer gooide iemand een groot aantal ruiten in van de woning. De bewoner stond erbij en kreeg tegelijkertijd verwensingen naar zijn hoofd.

De dader zou een bekende van de bewoner zijn geweest. Eerder dit jaar zou ook de auto van de vriendin van de man zijn uitgebrand. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.