Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Rijnhout Media

Politie zoekt drie tieners voor mishandeling vrouw na conflict bij tankstation in Velp

updateVELP - De politie in Velp vraagt het publiek uit te kijken naar drie mensen die betrokken zijn bij de mishandeling van een vrouw bij het onbemande Shell-tankstation aan de Larensteinselaan in Velp, vrijdag aan het begin van de middag. Het gaat om twee meisjes van rond de 14 jaar en een jongen van circa 19, aldus de politie op Facebook.

De vrouw werd bij de Shell Express geslagen, geschopt en bespuugd. Ze hield er in elk geval een dikke bult op een scheenbeen aan over, is te zien op een foto die de politie heeft verspreid. Zowel de meisjes als de jongen reden op een scooter, aldus de politie.

De aanleiding voor de mishandeling zou een conflict bij het tanken zijn. Op dit moment wordt de aangifte opgenomen. ‘Er is actief gezocht, maar helaas nog zonder resultaat', vertelt de politie.

Een man van rond de 35 jaar in een zilvergrijze auto is getuige geweest van de mishandeling. Hij wordt verzocht zich te melden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.