Drukte op de Posbank, in dit geval op het parkeerterrein bij paviljoen De Posbank.
Volledig scherm
Drukte op de Posbank, in dit geval op het parkeerterrein bij paviljoen De Posbank. © Gerard Burgers

Posbank alleen in het weekend dicht voor auto’s

RHEDEN - De Posbank gaat dicht voor gemotoriseerd verkeer, maar voorlopig alleen in het weekend en op feestdagen. Dat is het nieuwe voorstel van burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden. De Rhedense gemeenteraad neemt in oktober het definitieve besluit.

12 reacties

 • Stefan

  2 jaar geleden
  Maatwerk noemen ze dat. Het was je misschien nog niet opgevallen, maar het is het weekend ook een stuk drukker dan door de week.
 • Stefan

  2 jaar geleden
  Geen verschil met nu dus.
 • Jack Back

  2 jaar geleden
  Dat zal me een puinhoop geven op de Schietbergseweg, met al die auto's die omhoog gaan, vervolgens constateren dat de parkeerplaats vol is, en weer naar beneden razen. Arme fietsers!
 • niet

  2 jaar geleden
  een lid met de mening dat je met de auto overal moet kunnen komen kan bij Natuurmonumenten waarschijnlijk worden gemist als kiespijn...aju!
 • Wim

  2 jaar geleden
  Ronald Haverkamp (VVD) heeft een dubbele agenda. Wel megalomaan laten bouwen op voormalig Hotel Beekhuizen. Hij wil z’n kabelbaantje natuurlijk omhoog bij Rheden. Wat een gekte en wereldvreemdheid bij deze Haverkamp, en het College volgt lijdzaam. Vaak gezegd: het is niet vaak druk op De Posbank. Natuurmonumenten knikt hard mee: onze restaurantjes profiteren. Koepel de Kaap drukken we weg, nog meer evenementen. Zucht.. incompetentie tiert welig. Rheden en Natuurmonumenten .. Provincie AUB: grijp in.

Arnhem e.o.