Op de Posbank is het erg druk geworden. Hier een archieffoto van het terras bij het Posbankpaviljoen.
Volledig scherm
Op de Posbank is het erg druk geworden. Hier een archieffoto van het terras bij het Posbankpaviljoen. © POPOVA FOTOGRAFIE

Posbank: natuurgebied of pretpark?

RHEDEN - Nationaal park Veluwezoom wordt door toedoen van eigenaar Natuurmonumenten steeds meer een pretpark, zegt oud-beheerder (1980-2005) Walter de Wit. Dat is complete onzin, zegt zijn opvolger (sinds 2014) Jeroen de Koe. 

14 reacties

 • Rea

  4 jaar geleden
  Geweldig dat u kunt lopen. Ik kom daar met de regiotaxi en hoop dat die bij elke parkeerplaats mag blijven komen. Beter uitzicht dan geraniums ;)
 • Rea

  4 jaar geleden
  Wel een geweldig neven-effect: de brede wandelpaden zijn ook geschikt voor bosrolstoelen en bosrollators. Dan kun je echt van de natuur genieten ipv steeds letten op je veiligheid op het fietspad. Nu is de Veluwezoom er echt voor iedereen. Verder heb ik geen kennis om te kunnen of willen oordelen. De plannen van de heer de Wit zullen misschien ook niet altijd zijn gewaardeerd? 
 • theet

  4 jaar geleden
  Opzouten met wielrenners en auto's en motoren. Gewoon normale wandelaars en fietsers toe laten .wij zetten de fiets aan begin neer om de rest te wandelen .omdat ervaring er niet leuk was om daar genietend te fietsen.moet telkens opletten voor de schreeuwende wielrenners zo noemen ze zich.sluit je aan bij een Clup. Ga lekker de bergen in
 • DeClown

  4 jaar geleden
  Die MTBers zijn de enige recreanten die moeten betalen. 
 • DeClown

  4 jaar geleden
  Meneer de Wit weet blijkbaar niet dat het 2019 is. De Veluwe is van iedereen. Iedereen die op hun manier van de omgeving wilt genieten.  Overigens wandelaars, fietsers en automobilisten betalen niets. Mountainbikers betalen geld om over de paden te mogen fietsen. hier mag ook iets tegenover staan.  Aan de randen van het bos is het druk op mooie dagen en dan alleen in het weekend.