Ramen ingegooid bij grote brand in schuren in Dieren

update/videoDIEREN - Aan de Troelstrastraat in Dieren is zondagavond laat een grote brand uitgebroken in een schuur achter een woning. Vermoed wordt dat de brand is aangestoken. Er was een enorme rookontwikkeling.

De brand was overgeslagen naar verschillende andere schuren. Ook een kelder onder een van de schuren heeft vlam gevat. Even leek ook even over te slaan naar de woning.

Ramen ingeslagen

Vreemd detail: de ramen aan de voorzijde van de woning blijken te zijn ingeslagen. De politie gaat dan ook nader onderzoek doen naar wat er exact is gebeurd. Volgens omwonenden zou er al eerder onrust zijn rondom de woning. Zo zou er eerder een brand zijn geweest en zouden er vaker conflicten zijn geweest waarbij de politie moest komen. Vanwege de brand zijn drie woningen ontruimd. Door het vuur kwam veel rook vrij. Omwonenden werd geadviseerd ramen en deuren te sluiten. De rook was al van ver te zien. 

De brand trok zondagavond veel bekijks van mensen uit de buurt.

Enorme rookontwikkeling bij de brand in Dieren.
Volledig scherm
Enorme rookontwikkeling bij de brand in Dieren. © Persbureau Heitink
Aan de voorzijde van de woning is een ruit kapot.
Volledig scherm
Aan de voorzijde van de woning is een ruit kapot. © Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.