Samenzang in Dieren van christelijke, joodse en islamitische jongeren. Daar tekenden vertegenwoordigers van deze drie geloofsstromingen een verklaring van verbondenheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Samenzang in Dieren van christelijke, joodse en islamitische jongeren. Daar tekenden vertegenwoordigers van deze drie geloofsstromingen een verklaring van verbondenheid. © Erik van 't Hullenaar

Religieuze primeur in Dieren

DIEREN - Christelijke, islamitische en joodse geloofsgemeenschappen slaan de handen ineen. Vertegenwoordigers ondertekenden gisteren een verklaring van verbondenheid. ,,Dit is een unicum in Nederland.”

De geluiden van de piano klinken door de ruimte. Een rij jongeren staat voor het instrument opgesteld. Sommige van hen zoeken nog even snel elkaars blik. Dan klinken hun stemmen richting de ruim 150 aanwezigen: There can be miracles, when you believe.  Though hope is frail, its hard to kill.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.