Links pannenkoekenhuis Strijland (om door een ringetje te halen), rechts de al tien jaar leegstaande apotheek (het witte gebouwtje) met de bijbehorende woning erachter.
Volledig scherm
PREMIUM
Links pannenkoekenhuis Strijland (om door een ringetje te halen), rechts de al tien jaar leegstaande apotheek (het witte gebouwtje) met de bijbehorende woning erachter. © De Gelderlander

Rheden houdt zijn belabberde smoel voorlopig: nog altijd geen koper voor oude apotheek

RHEDEN - Het dorp Rheden behoudt voorlopig zijn belabberde entree. Voor de oude apotheek en de ernaast gelegen woning aan de rotonde bij pannenkoekenhuis Strijland is nog altijd geen koper.

8 reacties

 • PeterSter

  1 jaar geleden
  "ik word er niet warm of koud van". En dat is precies het probleem, het interesseert de eigenaar niets. Maak me sterk dat daar als gemeente niet iets op af te dingen is. Mag je een pand of perceel zo maar in verval laten gaan? Of uitkopen? Of is het een partijpolitiek puntje in Rheden: voormalig hotel Beekhuizen, de afhandeling van het oude zwembad Beekhuizen, het oude Rhederhof, de steenfabriek en zo nog wat...?
 • Vincent

  1 jaar geleden
  Als je een pand niet verkoopt, juist in de afgelopen paar jaren, dan zegt dat wel degelijk iets over de prijs! Dan is t allerminst logisch deze zo gigantisch fors te verhogen!
 • arnhemeen

  1 jaar geleden
  Tja alle huizen zijn de laatste jaren in prijs gestegen. Dat ligt aan de overspannen huizenmarkt!
 • Anne

  1 jaar geleden
  Aan alle kanten is de entree van Rheden belabberd. Je hebt de oude steenfabriek, het bejaardentehuis, het stuk grond bij de AH en dit pand. Troosteloos oogt het dorp op deze manier.
 • Vincent

  1 jaar geleden
  De gemeente treft hier totaal geen blaam! Betreffende verkoper boeit het simpelweg niets...Ik heb elk jaar, gedurende de afgelopen 3 jaar, gevraagd naar de vraagprijs voor dit pand en ieder jaar werd de vraagprijs fors verhoogd! Zo is de vraagprijs in 3 jaar tijd met ruim 250k toegenomen, waar normaliter de vraagprijs toch echt omlaag gaat naarmate een verkoop uit blijft. Vreemd dat je het niet verkoopt he?!
 1. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

 2. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

Arnhem e.o.