Volledig scherm
De verkeerspolitie stuitte op dit volgepakte bestelbusje in Apeldoorn. © Politie team Verkeer Oost-Nederland

Rhedense pakketbezorger met volle bijrijdersstoel vindt bekeuring voor te weinig zicht ‘onzin’

RHEDEN/ APELDOORN - Een pakketbezorger is vanmorgen op de bon geslingerd in Apeldoorn. De reden? Te weinig zicht in zijn busje, al dacht de pakketbezorger daar wel anders over.

Een motoragent spotte de pakketbezorger tijdens zijn bezorgronde op de Zwolseweg in Apeldoorn. Daar zag de agent dat het zicht van de bestuurder werd belemmerd door een grote berg postpakketjes. De pakketbezorger werd vervolgens aan de kant van de weg gezet en getrakteerd op een bon van 140 euro. De 23-jarige pakketbezorger uit Rheden vond dat het zelf allemaal wel meeviel. Hij vond het onzin dat hij op de bon werd geslingerd.

De Rhedenaar moest vervolgens zijn zicht vrijmaken door de pakketjes in de laadruimte te doen. Daar was volgens de politie nog voldoende ruime over voor de pakketjes op de bijrijdersstoel. Nadat de pakketjes achterin het busje waren gelegd, kon de bestuurder zijn weg vervolgen. 

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.