Een vrouw op een scooter is vrijdagmiddag gewond geraakt na ene botsing met een wielrenner op de kruising Florijnweg met de Gildestraat op het Velpse industrieterrein.
Volledig scherm
Een vrouw op een scooter is vrijdagmiddag gewond geraakt na ene botsing met een wielrenner op de kruising Florijnweg met de Gildestraat op het Velpse industrieterrein. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Scooterrijdster gewond na botsing met wielrenner in Velp

VELP – Een vrouw op een scooter is vrijdagmiddag gewond geraakt na ene botsing met een wielrenner op de kruising Florijnweg met de Gildestraat op het Velpse industrieterrein.

4 reacties

 • Nicky

  3 jaar geleden
  En jij zit dan zeker in de auto? Dat zijn de echte heilige boontjes in het verkeer omdat ze bijna onzichtbaar kunnen appen, eten en spelen met hun navigatie. Totdat ze iemand aanrijden, met vaak veel ernstiger gevolgen. Laat dat verontwaardigde toontje dus maar varen. (Als veelvuldig carpooler en dus bijrijder kan ik goed zien hoe ongelofelijk veel automobilisten andere dingen aan het doen zijn achter het stuur, ipv sturen en opletten).
 • smit smittie-4

  3 jaar geleden
  Twee categorieën vervoersmiddelen, waarvan de bestuurders 9 van de 10 keer de voorrangsregels nemen zoals het hun uitkomen. Hetzij kletsend, append, bellend, muziek luisterend, of simpel weg ik kan er wel door/langs. Ik kom ze IEDERE DAG, tientallen keren tegen, van jong tot oud .
 • Fr33k

  3 jaar geleden
  Ongeluk veroorzaakt door een voorrangsfout? Mensen maken fouten, mensen maken ongelukken, maar fouten maken geen ongelukken! Een weinig informatief artikel.
 • Fr33k

  3 jaar geleden
  Een ongeluk door een voorrangsfout? Waar kwam die vandaan? Moet dit in de krant?

Arnhem e.o.