Volledig scherm
PREMIUM
Jan Siebelink signeert het boekenweekgeschenk in Velp. © Erik van 't Hullenaar

Siebelink signeert zwierig zijn boeken, van Doetinchem tot Nijmegen en Velp

Schrijver van het Boekenweekgeschenk 2019 Jan Siebelink trekt signerend door het land. Zaterdag deed hij Doetinchem en Velp aan. En daarna, dezelfde dag, volgde een optreden in Nijmegen.

Om half 3 lag hij op bed in zijn woonplaats Ede, na het Boekenbal in Amsterdam. ,,Toen was het feest daar nog niet lang afgelopen. Ik geloof dat ze tot 5 uur zijn doorgegaan. Maar ik heb me wel vermaakt hoor. Ik heb ook nog gedanst.” Schrijver Jan Siebelink (81) is net gearriveerd in Velp, waar hij in boekhandel Jansen & de Feijter het door hem geschreven Boekenweekgeschenk, ‘Jas van belofte’, komt signeren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Blauwe schijf in plaats van betalen op Vlashofterrein Velp

    Blauwe schijf in plaats van betalen op Vlashofter­rein Velp

    VELP - De uitkomst van het onderzoek is duidelijk: de meeste ondernemers, omwonenden en klanten zijn voorstander van het afschaffen van het betaald parkeren op de Vlashofstraat en de Wilhelminastraat in Velp. Daarom stellen burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden nu aan de gemeenteraad voor om op dit terrein achter Albert Heijn parkeren met de blauwe parkeerschijf in te voeren, zoals in de rest van het Velpse centrum.

Arnhem e.o.