De Dierense speeltuin aan de Rode Kruislaan op archiefbeeld.
Volledig scherm
De Dierense speeltuin aan de Rode Kruislaan op archiefbeeld. © DG

Speeltuin in Dieren blijft twee dagen dicht vanwege extreme hitte

DIEREN - De speeltuin van de Dierense Speeltuin Vereniging (ASV) aan de Rode Kruislaan in Dieren blijft woensdag en donderdag gesloten in verband met de tropische hitte. Dat kondigt de vereniging aan op Facebook. Over de gang van zaken op vrijdag moet nog een besluit worden genomen.

4 reacties

 • Alert

  1 jaar geleden
  Betuttelen, kom op zeg. Maak er een groot waterfestival van, vraag desnoods een euro per kind meer. Stelletje knieppers om met zo n smoes te komen.
 • Yaraot

  1 jaar geleden
  Ik begrijp wel wat je zegt hoor.. Het is natuurlijk goed om lekker buiten te spelen. Het lijkt mij echter ook niet verstandig om met hitte en een relatief dun huidje op een loei-hete glijbaan te gaan zitten... Vrijdag zijn ze waarschijnlijk weer geopend. Komende dagen dus lekker naar een zwembad ;-)
 • EenOptimist

  1 jaar geleden
  Wat een slap ge****, of zijn ze daar bang voor een hoge water rekening? Sproeien met die hap, vragen ze maar een euro meer entree. De kids moeten kunnen spelen. Ik zie al dat ze ook andere speeltuinen en dergelijke doen sluiten met dit excuus,OPEN DIE SPEEL TUIN
 • WillemII

  1 jaar geleden
  De veiligheid van de kinderen waarborgen. Wat een enge betutteling. Volgens mij maakt dit soort besturen Nederland meer en meer hersendood.
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Arnhem e.o.