Geert Wilders (PVV) in de Tweede Kamer tijdens het wekelijkse vragenuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Wilders (PVV) in de Tweede Kamer tijdens het wekelijkse vragenuur. © ANP

Spijt na doodsbedreiging Geert Wilders komt te laat voor man uit Velp: ‘Ik wilde hem uit zijn tent lokken’

ARNHEM/ VELP - Een 56-jarige man uit Velp heeft spijt van een doodsbedreiging aan het adres van Geert Wilders. Hij heeft de PVV-leider excuses aangeboden en hoopte op vergiffenis en vrijspraak. De Arnhemse politierechter was helder: ,,U had u moeten beheersen op uw zolderkamer.” Hij gaf de Velpenaar maandagmiddag een werkstraf van veertig uur.

4 reacties

 • Jules Vismale

  6 maanden geleden
  Dat soort laffe figuren heeft inderdaad een zeer grote mond maar zodra ze zijn opgepakt gaan ze opeens heel schijnheilig doen, liegen en aan zelfverloochening doen in de hoop dat dit zo medelijden opwekt! Ik kan met een dergelijk iemand, die Wilders zo bedreigt, echter geen medelijden hebben!
 • wilma beek

  6 maanden geleden
  Als je rutte bedreigd ga je wel de bak in.Dit is en simpele taakstraf.
 • Frans Janssen

  6 maanden geleden
  Dat zal hem leren met die 40 uur werkstraf.
 • Ton Harbeek

  6 maanden geleden
  Op mijn eerdere reactie die niet werd geplaatst, de idioot is de velpernees. Ik ben het zeer beslist niet een aanhanger van de verachtelijke partijen zoals pvv en fvd. Maar in dit land dreig je niet iemand met de dood. We zijn geen bananenrepubliek. En iedereen heeft recht op een mening. Maar dit gaat veel te ver. Wilders is zeer beslist mijn man, maar hij verdient respect, omdat hij voor zijn ideaal al zolang beveiligd miet worden, omdat idioten zoals deze uit velp. Dat kan en mag niet.

Arnhem e.o.