Volledig scherm
Veel water op straat in Rheden. © Foto: Roland Heitink

Straten blank door leidingbreuk in Rheden

RHEDEN - Door een leidingbreuk staan deze dinsdagavond enkele straten blank in Rheden. De breuk ontstond op de kruising van de Haverweg met de Worth Rhedenseweg. Op die straten is momenteel veel wateroverlast. 

De leiding klapte rond 21.00 uur. Enkele huishoudens hebben door de leidingbreuk deze avond last van een lage waterdruk of helemaal geen water. Vitens verwacht dat deze storing om 01.15 uur is opgelost. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Blauwe schijf in plaats van betalen op Vlashofterrein Velp

    Blauwe schijf in plaats van betalen op Vlashofter­rein Velp

    VELP - De uitkomst van het onderzoek is duidelijk: de meeste ondernemers, omwonenden en klanten zijn voorstander van het afschaffen van het betaald parkeren op de Vlashofstraat en de Wilhelminastraat in Velp. Daarom stellen burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden nu aan de gemeenteraad voor om op dit terrein achter Albert Heijn parkeren met de blauwe parkeerschijf in te voeren, zoals in de rest van het Velpse centrum.

Arnhem e.o.