Drukte op de Posbank bij Rheden
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de Posbank bij Rheden © Hollandse Hoogte / Nederlandse Freelancers

Te druk op de Posbank? Elektronische poorten moeten wegen afsluiten zodat je niet meer omhoog kunt rijden

Bij grote drukte op de Posbank gaan de wegen in het natuurgebied op slot. In Nationaal Park Veluwezoom komen mogelijk elektronische toegangspoorten die wegen kunnen afsluiten.

5 reacties

 • de Jong

  4 maanden geleden
  Laat elektrisch toeristen treintje rijden tussen parkeerplaatsen beneden aan Posbank kunnen minder valide ook genieten van de mooie natuur
 • Dineke Roseboom

  4 maanden geleden
  Het is heel simpel, gooi alle andere echte pretparken, zwembaden etc gewoon weer open, mensen gaan massaal de natuur in omdat er niks anders meer is
 • Dennis Timmer

  4 maanden geleden
  Die hele Posbank afsluiten voor auto’s en motoren. Alle ruimte voor dieren en natuur. En de fietsers en wandelaars kunnen dan zich er tussendoor verplaatsen. En stoeltjeslift naar boven voor de horeca.
 • Guido de Vries

  4 maanden geleden
  De enige goede optie is nr 3. Alles blijft dan voor iedereen te alle tijden bereikbaar en je bent van de aso's af die het leuk vinden om met zoveel mogelijk snelheid en herrie op te trekken tot de volgende verkeersdrempel. Die groep komt verder ook echt niet voor het natuurschoon of de koffie met appeltaart in het paviljoen.
 • Tjitske Boer

  4 maanden geleden
  Wederom bewijs dat NL te weinig toegankelijke natuur heeft. De Veluwe ligt vervolgens ook nog centraal. Ooit waren er plannen om alle natuur in NL met elkaar te verbinden. Misschien moet daar eens naar gekeken worden. Laten we woningen realiseren in bewoond gebied, winkel gebieden herinrichten en leegstaande bedrijfspanden ombouwen tot appartementen.

Arnhem e.o.