Maurice Vloed (rechts) met een medewerkster op een archieffoto achter de bar in zijn grand-café in zalencentrum Theothorne.
Volledig scherm
Maurice Vloed (rechts) met een medewerkster op een archieffoto achter de bar in zijn grand-café in zalencentrum Theothorne. © Marc Pluim

Theothorne dicht, als er geen garantie komt

DIEREN - Krijgt exploitant Maurice Vloed van zalencentrum Theothorne in Dieren voor 31 maart geen zekerheid over zijn subsidie in de komende jaren, dan stopt hij met zijn bedrijf.

5 reacties

 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  Ondernemers moeten het gewoon doen zonder subsidie     Gewone horeca krijgt dat ook niet
 • Bijstandvoorbijstand

  3 jaar geleden
  het meten met 2 maten is tot topsport verheven in de gemeente Rheden. Lokale ondernemers moeten het maar uitzoeken in deze gemeente.
 • smit smittie-4

  3 jaar geleden
  Gewoon sluiten, niet dreigen.
 • DeClown

  3 jaar geleden
  Één bestuurlijke ruzie en de carnavalsvereniging moet verhuizen, is er geen kantine meer voor de sportclubs, geen plek waar ik met de kinderen even naar de wc kan. De schade wanneer 1 vereniging naar de klote gaat neemt niet alleen de uitbater mee maar ook alle andere verenigingen. Eigenlijk best absurd
 • laurens bruggink

  3 jaar geleden
  Verstandige ondernemer!
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Arnhem e.o.