Tieners leggen treinverkeer lam door volle intercity op gipsblokken te laten botsen bij Velp: 100 uur taakstraf

videoARNHEM – Een jongen uit Velp (16) en een Arnhemmer (17) zijn veroordeeld tot taakstraffen omdat ze een ongeluk hebben veroorzaakt op het spoor bij Velp. Een volle intercitytrein botste daar februari vorig jaar op zware gipsblokken, die de tieners op het treinspoor hadden gelegd.

7 reacties

 • Harry

  1 maand geleden
  Wellicht zijn ze naar meer winstgevende criminele activiteiten overgestapt?
 • MD1

  1 maand geleden
  Ze leggen nu minder vaak en minder zware blokken op de rails denk ik....
 • Jelle Arnhem

  1 maand geleden
  Noem eens een voorbeeld van 1 van zijn Islamitische maatregelen? Praat me bij, want ik begrijp je niet. En wat heeft de burgemeester van Arnhem met deze jongens uit de gemeente Rheden te maken??? 
 • Ommekeer

  1 maand geleden
  Huis uitzetten denk ik? En dan 3 maanden bij Marcouch in huis, dat zal ze leren.Trouwens is hij op vakantie want normaal is hij ieder dag wel in het nieuws met een nieuwe islamitische maatregel.
 • roberto

  1 maand geleden
  De volgende keer weer door andere jongeren zijn het betonblokken en dan vragen hoe is het met die honderden treinreizigers?Trouwens die taakstraffen moesten afgeschaft worden, dat moeten echte zware gevangenisstraffen zijn. Bah dat softe gedoe hier in Nederland.
 1. Dik boek vertelt alles wat u maar wilt weten over kasteel en landgoed Biljoen in Velp

  Dik boek vertelt alles wat u maar wilt weten over kasteel en landgoed Biljoen in Velp

  VELP - Alles wat u altijd al wilde weten over het Velpse kasteel Biljoen is nu te vinden in het boek ‘Biljoen, kasteel, bewoners, landgoed’. Het Geldersch Landschap & Kasteelen heeft dit werk uitgebracht omdat het tien jaar eigenaar is van landgoed en huis. Het boek is groot van formaat, dik en rijk geïllustreerd en uitermate geschikt als koffietafelboek. Echt zo'n boek dat niemand leest. Maar dat zou jammer zijn. Hier alvast tien feiten die u niet kende.
 1. Platgedrukte agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'
  Play

  Platgedruk­te agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'

 2. Politie veegt Museumplein leeg na illegale demonstratie
  Play

  Politie veegt Museump­lein leeg na illegale demonstra­tie

Arnhem e.o.