Van de geramde gipsblokken is nog maar weinig zichtbaar.
Volledig scherm
Van de geramde gipsblokken is nog maar weinig zichtbaar. © Persbureau Heitink

Trein ramt gipsblokken bij Velp: geen treinen tussen Arnhem en Dieren en verdachten aangehouden

updateVELP - Een trein heeft maandagavond gipsblokken die op het spoor lagen geramd. Dit gebeurde bij de spoorwegovergang bij de Alexanderstraat in Velp. Vermoedelijk zijn de blokken op het spoor gelegd.

17 reacties

 • Arnhemmer

  3 jaar geleden
  Lees: er zijn "verdachten" aangehouden. In Nederland geldt gelukkig de onschuldpresumptie! Eenieder dient als onschuldige te worden gezien zolang het tegendeel niet is bewezen! Bovendien betreft het minderjarige verdachten lees ik (14 jaar lees ik..) Om ze dan zwaar te bestraffen vind ik wel erg ver gaan. Een kind van die leeftijd straffen heeft weinig zin. Er moet meer aandacht worden besteed aan het opvoedkundige element. Ook bij een eventuele maatregel...
 • Arnhemmer

  3 jaar geleden
  Walgelijke reactie Gabri! Ik vind het bijzonder zorgelijk dat jij, als volwassene (ik neem aan dat je dat bent), ervoor pleit om een kind/minderjarige van 14 jaar oud jarenlang vast te zetten! Echt walgelijk! Je klinkt als een PVV'er! Ik schaam me voor je (reactie) als Nederlander en als Arnhemmer. Een minderjarige van die leeftijd heeft bij lange na niet altijd even goed het besef van goed en kwaad en van de gevolgen van zijn handelingen!  Kinderen op die leeftijd kunnen gemakkelijk beïnvloed worden door bijv. foute vrienden etc. (er zijn twee minderjarige verdachten aangehouden).
 • nnn

  3 jaar geleden
  Lekker anoniem zo'n foto waar je de kapperszaak hoek Willemstraat/Alexanderstraat op kunt herkennen. Daar zal hij dan wel vlak bij wonen.
 • Bernd

  3 jaar geleden
  Wilma, u houdt misschien van zelf invullen, speculatie ik ben meer van feiten, is het dan zo erg dat als u het niet durft uit te leggen? Als je een reactie geeft om maar een reactie te willen geven zou ik zeggen doe dan niet mee aan deze discussie.Zulke collega,s als u heb ik ook en heb een broertje dood aan ze: ja ik weet wel wie dat of bij die bewoner is geweest maar zeg het niet. Een zeer kinderlijk antwoord net als die van u en werk gelukkig weinig met ze!!
 • wilma

  3 jaar geleden
  Mag je zelf invullen.

Arnhem e.o.