Nationaal Park Veluwezoom, in de volksmond de Posbank genoemd.
Volledig scherm
PREMIUM
Nationaal Park Veluwezoom, in de volksmond de Posbank genoemd. © Erik van 't Hullenaar

Twijfels over afsluiting doorgaande route Posbank voor auto’s en motoren

RHEDEN - Lokale belangenorganisaties en politieke partijen zijn blij dat Rheden maatregelen wil nemen tegen de groeiende drukte op de Posbank. Maar of de voorgestelde afsluiting voor gemotoriseerd verkeer hét middel is?

15 reacties

 • KArnhem

  3 jaar geleden
  Vast wel andere dingen te bedenken. Maar automobilistje pesten is leuker. En zoals gewoonlijk, zijn politici vooral bezig met hun eigen belangen te behartigen. Als er maar genoeg mensen in de raad zitten die graag met de auto over de posbank rijden, wordt deze maatregel vanzelf weg gestemd. Dit zijn gewoon schijnvertoningen om te verhullen dat ze eigenlijk niet in staat zijn de gemeente goed leiding te geven.
 • Wim

  3 jaar geleden
  Nu nog even de route over de Sallandtse heuvelrug verbieden, en menig route in Limburg en we voldoen weer aan alle Europese wetten En economische wetten: mensen uit de natuur, hop het vliegtuig in. Tjonge, jonge, overal wordt de natuur verkwanseld, geen insect meer te vinden, nog wel een paar verdwaalde wolven, en hop de deur naar de enige heuvel boven 100 meter in Nederland -op Zuid-Limburg na- gaat op slot. Nog meer commercie erom heen en maar uitknijpen, dat natuurpark dat Veluwe heet. PS Wat je noemt een Gelderse rotstreek.
 • M. Kamp

  3 jaar geleden
  Mooiste provincie , je wordt ouder en genieten van de natuur is iets moois .Alleen ze pakken je alles af
 • Nicky

  3 jaar geleden
  Je mag met de auto naar boven, alleen een rondje rijden kan straks niet meer.
 • DeClown

  3 jaar geleden
  Laten we maar weer gaan verbieden.  Lang leve de groene gekkies

Arnhem e.o.