Volledig scherm
De schade aan het bestelbusje na het ongeluk in Dieren. © Melvin/Persbureau Heitink

Veel schade na kettingbotsing in Dieren

DIEREN - Op de Harderwijkerweg in Dieren heeft woensdag een kettingbotsing tussen drie voertuigen plaatsgevonden. Een bestelbusje raakte zwaar beschadigd. 

Een bedrijfsbusje wilde linksaf slaan, een oprit van een woning op. Een bestuurder van een Volvo merkte dit op tijd op en stopte achter het busje. Een bestelbusje dat achter de Volvo reed zag het te laat. Het probeerde nog wel te remmen maar botste tegen de Volvo aan die vervolgens weer op het eerste bedrijfsbusje botste. De schade aan het bestelbusje is groot. De Volvo en het bedrijfsbusje hadden minder schade en konden hun weg vervolgen.

Omdat de hele voorkant van het bestelbusje in elkaar zat moest een berger het busje wegslepen. Alle bestuurders kwamen er met kleine pijntjes vanaf. Vanwege de aanrijding was een weghelft door de gemeente gedeeltelijk afgesloten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.