Kinderspelen op het Burgemeester Brandtplein. een vertrouwd element van de Velpse Koningsdag, maar dit jaar zullen de Velpse kinderen het met de Oranjepuzzeltocht moeten doen.
Volledig scherm
Kinderspelen op het Burgemeester Brandtplein. een vertrouwd element van de Velpse Koningsdag, maar dit jaar zullen de Velpse kinderen het met de Oranjepuzzeltocht moeten doen. © dg

Velp voor Oranje maakt Oranjepuzzeltocht als alternatief voor Koningsdag

VELP - Oranjevereniging Velp voor Oranje laat zich niet uit het veld slaan door het afblazen van Koningsdag, maar heeft een app laten bouwen waarmee jong en oud een wandeltocht met vragen kan maken langs punten in het dorp die herinneren aan het koningshuis. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Arnhem e.o.