Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Hollandse Hoogte / ANP

Velpenaar (33) moet twee jaar de cel in voor gewapende overval waar hij zich niks meer van zegt te herinneren

ARNHEM - Een 33-jarige Velpenaar pleegde afgelopen maart een gewapende overval op de Jumbo aan het Elderveldplein in Arnhem. Hij was tijdens de overval zo onder invloed van ghb dat hij zich er niets van kan herinneren. De rechter veroordeelde hem dinsdag tot een gevangenisstraf van vier jaar waarvan de helft voorwaardelijk.

6 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Zoals al meerdere mensen opmerkten , ...dit smoesje van ,,,ik weet het niet meer.... heeft hij vast niet van zichzelf....maar waarschijnlijk van zijn grote voorbeeld uit Den Haag..in het ,,torentje,,, u weet wel wie.... en die heeft ondanks dat vele geheugen verlies....toch nog een over de rug van de belasting betaler ...goedbetaalde baan....!
 • Ronnie Waandel

  1 jaar geleden
  Geen actieve herinnering aan. Alleen gaat deze crimineel wel de bak in terwijl de ander er keer op keer mee weg lijkt te komen!
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Voor alle amateurkomieken en 'experts' hier: GHB is echt afschuwelijk spul. Het is voor een habbekrats te krijgen, je raakt er subiet verslaafd aan, het vreet je hersenen aan (geen wonder als je weet dat de voornaamste ingrediënt van dat goedje gootsteenontstopper is), je bent totaal ontoerekeningsvatbaar en je komt er van zijn lang zal ze leven niet meer vanaf. Zoek de docu-serie Tycho in GHB (met Tycho Gernandt) maar eens op. En ja, zulke jongens hebben dus óók hulp nodig.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Eindelijk een verstandige rechter. Lekker makkelijk om eerst drugs te gaan gebruiken en dan zeggen, ik herinner me niets. De slachtoffers zullen dit nooit vergeten.
 • Ruud Frenken

  1 jaar geleden
  Blijkbaar last van een Ruttetje, geen actieve herinnering aan deze gebeurtenis