Velpenaar sloeg Arnhemmers gebroken schedel en kaak met knuppel maar vraagt om vrijlating: ‘Het was noodweer’

videoARNHEM – Een 26-jarige man uit Velp die wordt verweten dat hij afgelopen augustus in Rheden probeerde twee Arnhemmers met een knuppel dood te slaan, zegt dat hij uit noodweer handelde. Hij heeft inmiddels zelf ook aangifte gedaan.

2 reacties

  • A.M. Berben

    2 jaar geleden
    @ Gerrit Louter: U en ik weten niet meer dan hier te lezen staat. De officier van justitie en de rechters weten veel meer want die beschikken over een dossier waarin ook allerlei getuigenverklaringen zijn opgenomen en nog andere informatie. Daardoor kunt u niet echt een goed oordeel vellen in deze zaak. Van betrokkenheid van de Rijksrecherche lees ik in deze zaak overigens helemaal niets.
  • Gerrit Louter

    2 jaar geleden
    Zo als altijd heeft ieder verhaal twee kanten , want waarom zou het geen zelfverdediging zijn...? ook ik vind dat de rechtbank hier een eenrichting verkeer toe past , je mag toch jezelf verdedigen...? vele politie agenten hebben hier ook vrijwel dagelijks mee te maken ...ook dan moet er altijd een onderzoek door de rijks recherche plaatsvinden , net of die agent ook voor de lol iemand heeft toe getakeld..! overigens....voor ongewenst bezoek..staat ook bij mij de honkbal knuppel startklaar..

Arnhem e.o.