Volledig scherm
PREMIUM
De scouts uit Velp gaan op de foto met het nieuwe logo. © Erik van 't Hullenaar

Velpsche Woudloopers eeuw actief in de bossen en dat moet gevierd worden

VELP - Scoutinggroep de Velpsche Woudloopers & de Olmen bestaat honderd jaar. Ter ere van het eeuwfeest kreeg de groep een nieuw clublogo.

Het was even passen en meten, maar de zeventig aanwezige scouts van de jubilerende scoutingvereniging stonden uiteindelijk allemaal op de groepsfoto. Van welp tot explorer poseerden ze afgelopen weekeinde voor het nieuwe groepslogo van de Velpsche Woudloopers & de Olmen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Fit worden met je eigen gewicht

    Fit worden met je eigen gewicht

    SPANKEREN - Om een fit afgetraind lichaam te krijgen hoef je niet perse naar een (dure) sportschool. Het kan ook gewoon buiten door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht en spierkracht. En al helemaal als daar een speciaal calisthenicspark, zoals deze sport formeel heet, voor beschikbaar is zoals in Spankeren. Daar ging het park zaterdag open voor publiek en kan er naar hartenlust worden gesport. Initiatiefnemer Rico Mesa behoort tot de wereldtop in deze vorm van sport en wilde een dergelijk park in de eigen woonomgeving. De gemeente Rheden hapte toe en maakte de aanleg in Spankeren mogelijk. Helemaal zelf uitzoeken hoe het moet is ook niet nodig, want er worden wekelijks lessen en try-outs gegeven. (zie facebook Calisthenics Sportpark Dieren). Naast wethouder Marc Budel waren Mesa, wereldkampioen Melanie Driessen en Belgisch kampioen Dieter Vandereyd aanwezig om het goede voorbeeld te geven. Foto Rolf Hensel.

Arnhem e.o.