Volledig scherm
PREMIUM
De juwelierswinkel aan de Hoofdstraat in Velp wordt vrijdagmiddag weer opgeknapt na de mislukte inbraak. De pui werd geforceerd en ramen werden beschadigd. © Rolf Hensel

Velpse broers voorkomen inbraak bij juwelier en achtervolgen daders met auto

VELP - De broers Lok hebben vrijdagochtend een inbraak bij juwelier Aalbers in Velp onderbroken. De verklede daders konden ontsnappen na een achtervolging. Een inbreker probeerde een van de broers met een moker te slaan.  

,,We werden wakker van een luid kabaal", begint een van de twee broers Lok over de bijzondere vrijdagochtend in de Hoofdstraat in Velp. Ze willen niet met voornamen en leeftijden in de krant. Om 05.40 uur probeerden twee donker geklede personen bij juwelier Aalbers binnen te komen. Daarbij forceerden ze een pui en beschadigden ze twee ramen. De broers wonen recht tegenover de zaak en gingen er gelijk op af. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.